Belvárosi Panzió

Észak Alföldi régió - Debrecen

Belvárosi Panzió, Debrecen
  • Cím: 4025 Debrecen, Bajcsy Zsilinszky utca 60.
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Belvárosi Panzió, Debrecen

Az igényesen kialakított épületben egy-, két-, háromágyas szobák és egy apartman állnak a partnereikhez tárgyalni jövő üzletemberek, a konferenciákra, nagyrendezvényekre érkező érdeklődők, látogatók, családok, baráti körök rendelkezésére. A szobák igényesen berendezett saját fürdőszobával, keményfa bútorokkal, bio matracokkal vannak berendezve. 

Belvárosi Panzió, Debrecen

A szobákban SAT-TV és hűtőszekrény szolgálja a vendégek kényelmét. Videokamerával megfigyelt, zárt teremgarázsban ingyenes gépkocsi parkolást biztosítunk. Igény szerint reggelit biztosítunk minden nap reggel 07-től 10 óráig éttermünkben, amely 10-től 22-ig büféként üzemelve várja Kedves Vendégeinket.   Az igényesen kialakított épületben egy-, két-, háromágyas szobák és egy apartman állnak a partnereikhez tárgyalni jövő üzletemberek, a konferenciákra, nagyrendezvényekre érkező érdeklődők, látogatók, családok, baráti körök rendelkezésére.

Belvárosi Panzió, Debrecen

4500Ft/fő/éj.

Belvárosi Panzió, Debrecen
  • Cím:4025 Debrecen, Bajcsy Zsilinszky utca 60.
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás