Centrum Panzió

Észak Alföldi régió - Debrecen

Centrum Panzió, Debrecen
  • Cím: 4026 Debrecen, Péterfia u.37/a.
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Centrum Panzió, Debrecen

Panzióban lévő szobák és apartmanok száma: 18 db. A szobákban színes tv (magyar, illetve parabolaantennával német, angol, olasz műsorvételi lehetőség), telefon, légkondicionáló berendezés, rádiós magnó, videó, ébresztős óra, hűtőszekrény, minikonyha, dolgozó- vagy fésülködőasztal, padlófűtés. Az udvaron parkosított körülmények között hideg-meleg vizes zuhanyzó, napozási, pihenési lehetőség. A közelben, zárt területen, éjjel is őrzött – fizető – parkolási lehetőség. A panzió szobái, előterei, illetve a recepció NEM DOHÁNYZÓK, a parkosított udvaron azonban e lehetőség biztosítható. A vendégeink csendes, családias környezetben pihenhetnek a – debreceni Nagytemplomtól 500 m-re – a belvárosban lévő Centrum panziónkban.

Centrum Panzió, Debrecen

Panzióban lévő szobák és apartmanok:

1 ágyas, fürdőszobás szobák
2 ágyas, fürdőszobás szobák
2 ágyas, fürdőszobás apartmanok
2 ágyas kandallós apartman
1-4 (7) ágyas (2 szobás) fürdőszobás - családi - apartmanok

Panzióban lévő szobák és apartmanok száma: 18 db. A szobákban színes tv (magyar, illetve parabolaantennával német, angol, olasz műsorvételi lehetőség), telefon, légkondicionáló berendezés, rádiós magnó, videó, ébresztős óra, hűtőszekrény, minikonyha, dolgozó- vagy fésülködőasztal, padlófűtés.

 

Centrum Panzió, Debrecen
  • Cím:4026 Debrecen, Péterfia u.37/a.
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás